Tips på serie – Kalifat på SVTplay

Denna eviga brist på att ha någonting att se på på tv! Vi plöjer igenom alla serier vi gillar i ett nafs och plötsligt har man åter igen inget vettigt att titta på! En av de senaste serierna som vi sett är Kalifat på SVTplay och den kan jag varmt rekommendera er att se. Den skildrar ett antal personer som alla flätas samman i planerinringen av ett terrordåd i Sverige, om religiös fundamentalism som både förför och förgör. Det är så himla läskigt hur en religion kan påverka människor och få dem till att göra sådana här hemskheter.

Idag ska jag in till kontoret, jag har ett möte bokat med min nya chef. I samband med att jag gick på mammaledighet slutade i princip hela min avdelning inklusive min gamla chef, eller i alla fall alla mina controllerkollegor. Det känns lite märkligt och det känns ännu märkligare att ha en ny chef som man i princip inte hunnit träffa innan man gick på ledighet. Efter mötet ska jag luncha med en av kollegorna som i vart fall finns kvar på samma bolag men valde att söka en ny tjänst på en annan avdelning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.