Jätteverbena

Ännu en favoritblomma som kommer att få ta plats i vår trädgård i år, eller den finns redan i vår trädgård men i år tänkte jag så i en kruka. Dessa jättar har letat sig mellan plattorna på baksidan här hemma och de står verkligen i ur och skur, vi till och med ryckte upp en blomma och planterade om den i rabatten och året därpå blommade den som aldrig förr. Det intressanta är dock att det på fröpåsen står att det är en utmaning att odla denna växt, vi som trodde att den var likt ogräs typ odödlig eftersom vi själva har lyckats ha den i vår trädgård. Det ska alltså bli intressant att se om vi lyckas med den, jag tänker mig en kruka i höjd med de på bilden till höger i kollaget och sedan blir blomman upp till 120cm hög. Så himla pampig! Vi får se, jag kanske kan ta hjälp av svärmor som är en fena på det här med blommor! Hennes trädgård står i blom hur länge som helst och det är väl lite målet med vår trädgård också men man får ta ett steg i taget…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.