Min helg från mobilen

Jösses, den här helgen alltså! Det känns nästan som att vi är med i någon slags parodi som skildrar småbarnslivet, tro mig det hade varit underhållande att se för det har varit allt annat än drömmigt!

Låt oss börja med det positiva i alla fall! I fredags var vi hos fysioterapeuften med Elsa och till vår stora glädje kan man inte se någon som helst påverkan på hennes lilla arm som tog stryk vid förlossningen, det visste vi egentligen redan men vi tackade ja till en uppföljning bara för att vara alldeles alldeles säkra. Vår starka lilla tjej! På kvällen sen fick vi en alldeles underbar kväll tillsammans, barnen bestämde sig för att vara lugna genom hela middagen och vi satt länge och bara pratade med varandra. När hände det sist liksom! Sen att mina smaklökar var stendöda och den hemlagade pizzan och rödvinet (som jag hade längtat efter i en hel vecka) inte smakade något som helst spelade där och då ingen roll för det var så ljuvligt med en lugn familjemiddag. I lördags fick vi äntligen till en lunchdejt med bästa familjen, jag vart något rädd för att vi skulle behöva ställa in eftersom jag drabbats av halsfluss men jag kände mig ändå OK och det är jag så glad för. Lilla Edward charmade mig totalt, av okänd anledning sträckte han spontant ut armarna och ville att jag skulle hålla honom. Alltså det händer ju aldrig mig, att barn blir lite förtjusta i mig. Haha, det gjorde min dag! Sötaste lilla Ed! Ludwig och Eleonor var dessutom så himla söta tillsammans, det såg nästan ut som att de var på dejt där de satt och åt sin korv med bröd. Fram mot kvällen lämnade jag familjen hemma och begav mig på en efterlängtad tjejkväll, vi beställde sushi och vi fick äntligen se Hannas hus som nu också bor i Limhamn. Halva tjejskaran bor här nu, så underbart!

Nåväl, jag hann bara precis slå mig ner tillsammans med tjejerna innan jag fick ett sms ifrån maken som berättade att Ludwig hade fått maginfluensa och spytt flera gånger. Ovanpå det har min förkylning/halsfluss även utvecklats till bihåleinflammation som i sin tur har orsakat världens tandvärk på höger ovankäke (min egen diagnos). Jag var ju hos tandläkaren för bara en månad sedan och då bytte de ut en gammal lagning på den sidan så det känns ju inte rimligt att det är ”riktig” tandvärk jag har. Efter att ha googlat så förstår jag att bihåleinflammation kan orsaka ett sådant tryck och att nerverna till tänderna i sin tur kan bli påverkade. Nu väntar jag på att min Vårdcentral ska ringa upp så att jag eventuellt kan få träffa en läkare igen eller se hur jag ska ta mig ur den här skiten. Med andra ord, den här helgen har varit KAOS men med några små glimtar som ändå har förgyllt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.