Ett litet tips på hur man ser till att använda alla barnens kläder

Jag blev så himla trött på dels oordningen i barnens garderob och dels på hur maken matchar Ludwigs outfits när han ska till Förskolan (det är han som lämnar varje dag) vilket i sin tur fick mig att brainstorma lite kring hur jag skulle arrangera kläderna så att varje plagg faktiskt används lika mycket och dels hur jag på ett enkelt sätt skulle kunna styra upp vad Ludwig har på sig om dagarna. Lösningen blev den här och jag måste bara dela med mig av den för jag tycker själv att den är alldeles briljant! Man får en så mycket bättre översikt över kläderna och det är alldeles fenomenalt att sortera in kläderna i ”outfits”, nu kan maken bara ta den första outfiten i lådan och efter hand som man tar en outfit flyttar man fram de andra och fyller således på bakifrån när man sen viker in tvätten. My god, jag känns mig lyrisk! Ordning och reda är verkligen så befriande och det är ju nästan lite sorgligt när man inser att barnen har så fina kläder som inte ens har använts innan de vuxit ur dem, nu är det slut på det! Halleluja!!

Jag har sorterat Elsas kläder likadant, sen har jag såklart vissa plagg hängandes i garderoben men det är typ klänningar och de använder hon mer när det är något speciellt tillfälle.

Till höger i lådan har jag staplat de plaggen som än så länge är för stora och man kan väl säg att byxor har han så att det räcker i storlek 92 (han har redan 92 i tröjor men byxor är lite för stora och vissa märken i storlek 86 kan han fortfarande ha), tröjor/t-shirts/pyjamaser behöver han dock fler utav.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.