Ut på tur, aldrig sur!

Jag knäppte av lite nya bilder på Elsa häromdagen när hon fyllde 3 månader, även om det krävs en hel del planering och att man blir fullkomligt slut efteråt så är det så värt det. Hon ska ju gärna vara nybadad och fri från all spya och liknande (vi har en kräkbebis deluxe), sen ska hon såklart ha lite trevligare kläder på sig och sen måste man dessutom vara två personer för att ens kunna fotografera (en som lockar fram leende/håller upp henne och en som knäpper av kameran) plus att huvudpersonen ska vara på bra humör. Haha, ni förstår problematiken? Tänk då vilket jobb det är att föreviga båda barnen i en och samma bild, i princip omöjligt!! Dessa bilderna blev dock alldeles ljuvliga, min alldeles egna lilla docka.

Idag ska jag och barnen (om allt går enligt plan) köra till Sölvesborg nu under morgonkvisten, jösses vilken planering som krävs för sådana här utflykter! Man får alltid räkna med ledtider på typ 2 timmar, i alla fall när man som jag vill att barnen ska vara nybadade och fina innan man åker. Jag tänkte matcha körtiden när Elsa brukar ha sin första sovstund omkring halv tio/tio, vilket funkar bra även för Ludwig som även han brukar somna vid den tiden när vi rullar vagn om helgerna (istället för att sova middag). Jag tycker dock att det är lite läskigt med dessa Corona-tider och känner mig nästan rädd för att hälsa på hemma hos mamma & Jocke, tänk om någon av oss bär på viruset utan att vi vet om det? Hon är ju i riskzonen eftersom hon är sjuk i cancer. Jag har dock svårt för att förstå allvaret i virusangreppen men hela världen har ju blivit fullkomligt hysteriska över den snabba spridningen och man befarar att 70-80% av hela befolkningen kommer att få viruset, varför liksom?!! Sen är jag rädd för den ekonomiska påverkan, våra aktier har fullkomligt rasat den senaste veckan för att inte snacka om hur alla företag kommer att drabbas. Snälla, låt detta vända snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.