Det vankas barndop

Jag minns hur jag höll på att stressa över planeringen för Ludwigs barndop, jag tyckte att han precis hade fötts och hade över huvudtaget inte kommit in i bebisrutinerna samtidigt som jag skulle börja styra med barndopsplaneringen. Sånt stressmoment! Det blev till slut jätte bra och jag är så glad över att vi beslutade oss för att hålla ett litet dop med endast våra familjer närvarande, det blir liksom så mycket mer personligt då och man hinner verkligen umgås till skillnad från när man bjuder in hela släkten samt vännerna. Sen hade det såklart varit jätte kul att ha dem där! Hur som helst har vi bestämt oss för att köra på exakt samma upplägg för Elsa, Arilds kapell är bokat i början av april och även Rusthållaregården som vi sedan ska ha mottagningen på. Dopklänningen ligger redan och väntar, den designade jag själv inför Ludwigs dop, och det enda som kvarstår är att boka någon som kan spela fiol. Känner ni till någon duktig violinist får ni gärna hojta till!!

Sen ska jag även besluta mig för vilken outfit jag själv ska bära samt vad Ludwig ska ha på sig och även vad Elsa ska ha för klänning efter dopet, jag hoppas att Elsas Ralph Lauren klänning ska passa men jag tror att den kommer vara lite för stor i början av april. Vi får se!

Jag ser dock så mycket fram emot att klä Elsa i denna alldeles ljuvliga spetsklänningen, jag är så nöjd med den och hoppas verkligen att den kommer att gå i arv! Vem vet, Ludwig & Elsa kanske inte ens kommer att döpa sina barn…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.