Mina planer denna veckan

Är det någon mer än jag som tycker hela coronahysterin börjar bli lite obehaglig? Länder släcks ner, företag måste varsla, folk dör, toalettpapper säljs slut i butikerna! Nu börjar smittan krypa allt närmare, jag har flera vars nära har drabbats och fått symptom som över 40 graders feber/kroppsvärk och hosta. Vi valde att hålla Ludwig hemma från Förskolan i åtminstone några dagar i avvaktan på mer information, han hade nog ändå inte fått gå dit eftersom han fortfarande är snorig och hostar lite. Det blir med andra ord en intensitet gånger 1000 här hemma, jag som behöver tid till att plugga och faktiskt uppskattar alla andra ”mammaledighets-rutiner” som jag har. Nåväl, för att lösa vardagen med två kids har jag insett att jag behöver lägga upp ett dagsschema så att Ludwig får ut och springa av sig i trädgården en gång på förmiddagen samt en gång på eftermiddagen. Efter lunch får båda barnen sova middag i vagnen under en timmes promenad och sen får vi se vad jag får tid till i övrigt. Just nu sover de båda i vagnen efter dagens runda så jag passar på att snabbt kasta in ett inlägg här…

Senare i eftermiddag ska jag till BVC med Elsa som ska få sitt andra Rotavaccin, imorgon ska jag in till kontoret och träffa min chef, på onsdag har jag tid hos terapeuten (för att bearbeta den traumatiska förlossningen) och på fredag ska jag till frisören. Jösses, jag vet i tusan hur jag ska få ihop vardagen men det går väl på något vis. Förutom det tänkte jag fylla på mitt Tradera med lite nya annonser, ni hittar mitt Tradera här (klick). Nu har jag sålt för 3.740kr så det går sakta men säkert framåt, det känns bra att jag har fått in det som en rutin att lägga ut kläderna som barnen växer ur. Elsas storlek 62 kommer successivt att läggas upp, byxorna är redan för små för henne! Ludwigs storlek 86 kommer också upp inom kort. Håll utkik om ni vill fynda i princip alldeles nya plagg till bra priser…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.