Casual Tuesday outfit

Check på att komma i de här jeansen, även om de sitter något för tajt i midjan! Träningen har legat helt på is i några veckor nu och kommer förmodligen att göra det även ett tag framöver eller åtminstone så länge vi har Ludwig hemma från Förskolan, det finns inte utrymme till att ta sig den tiden med två kids hemma. Åh vad jag vill att allt ska bli ”som vanligt” igen, jag avskyr denna ovisshet och hur det kommer att påverka oss framgent. Det känns så himla läskigt! Men jag har förstått att anledningen till hysterin är att man vill sakta ner spridningen av viruset för att skydda gamla och utsatta i samhället, nästan alla kommer ju tids nog att få viruset och för de flesta kommer det bara bli lindriga symptom.

Nåväl, förra veckan gjorde jag ett försök till outfit-fotografering men alltså det blåste orkan så det var ju knappt lönt. Ponchon införskaffade jag mig för inte så länge sedan i syfte att ha som ”amningsplagg”, bebisen kan ju ligga under ponchon och man slipper således att blotta hela härligheten för gemene man om det nu är så att man måste amma offentligt. Jag har faktiskt inte invigt den än men den ligger alltid nerpackad i väskan, redo att användas om Elsas blir hungrig. På tal om amning, jag hade ju planer på att sluta att amma i slutet av maj med mål om att vara helt amningsfri när vi ska på bröllop den sista helgen i maj. I så fall hade jag ammat Elsa i nästan sex månader (Ludwig ammade jag i 7 månader) men alltså nu med rådande virusattack överväger jag att fortsätta amningen i ytterligare någon månad för att kunna ge Elsa så bra skydd som möjligt. Är det någon som tänker likadant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.