Färgen, snitten, detaljerna – den perfekta blusen såväl till jobb som till fest!

Jag är ju inne på min sista mammaledighet och även om det är ett helt år tills dess att jag är åter i kontorsstolen tänkte jag redan nu börja bygga upp den garderob som jag länge har drömt om att ha, till bredden fylld med klassiska plagg som står sig år efter år. Jag älskar den feminina stilen och tänker mig många silkesblusar, löst sittande byxor och en del kavajer/dräktjackor. Tidigare har jag varit en flitig användare av skjortor men nu har jag nästan helt gått över till att istället bära blus, det ger ett mer kvinnligt intryck och känns lite mer uppklätt. Den här blusen (klick) föll jag för direkt, färgen är alldeles ljuvlig med sin ljusblå nyans för att inte tala om detaljerna som gör så himla mycket. Dels så är det en liten puffärm på blusen och sen är ärmslutet lite draperat vilket definitivt bidrar till kvinnligheten i plagget. Jag gillar även att, trots det fina silkestyget, så är blusen inte transparent! Jag bär en svart bh under denna blusen och den skymtar inte ens igenom tyget!

Igår skulle jag egentligen mött upp min chef och haft en liten avstämning men på grund av rådande coronapandemi avblåstes mötet eftersom hela kontoret jobbar hemifrån. Jag beslutade mig dock för att ändå åka in till stan och ta en lunch tillsammans med en kollega och jösses, hela restaurangen ekade tomt! Jag tycker så synd om alla småföretagare och även alla andra som drabbas av allt från varsel till konkurser, snälla låt oss få bukt på denna förbaskade virusspridning. Är det husarrest som ska krävas? Tänk hur snabbt hela världen har lamslagits, jag känner mig själv ganska orolig över situationen. Börsen rasar och vi har en hel del sparkapital placerat i aktier, tänk om man ändå hade varit klok nog att sälja av dessa innan viruset drabbade Europa men det är lätt att vara efterklok!!

Jag älskar Veronika Virtas kläder, jag vill ha typ allt!

Hörrni! Jag kunde knäppa de här byxorna, även om det var på håret!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.