Stilbeslag – så fixar du till dina garderober

Alltså dessa beslagen, jag älskar dem! Som ni vet har jag länge varit på jakt efter ett par snygga handtag till våra Ikea-garderober och efter noggrann research på nätet hittade jag till Stilbeslag.se som säljer de här alldeles ljuvliga beslagen lindade i läder. Det kommer göra så mycket till helheten i vårt sovrum och jag riktigt längtar tills vi får upp dem, jag kunde dock inte vänta med att visa er tills dess att jag har hunnit att montera dem så jag knäppte av lite bilder redan nu.

 

Wow, vilken skillnad det kommer att göra och garderoberna känns så mycket mer exklusiva med lite finare beslag. Ett riktigt enkelt ”Ikea-hack” med andra ord!! Även Ludwigs garderober kommer få likadana beslag! Nu vill jag bara att ”Fixar-jocke” ska komma hit så att vi kan få hjälp med att montera dem, vi vågar nämligen inte göra det själv för minsta lilla mm fel kommer ju synas så tydligt!

Det här får helt enkelt bli mitt tips på hur ni enkelt snyggar till era garderober eller rent av bara kan förändra lite där hemma med enkla medel! Stilbeslag har en hel uppsjö av olika varianter så spana in deras sortiment för inspiration! Vi valde de beslagen som heter Bruno Twist 128 – Blank nickel och färgen kastanj på lädret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.