Bästa frisören i Malmö!

Känslan när man precis har varit hos frisören och fått barret fixat är ju bara magisk, ännu mer magisk när man är mammaledig och mestadels går omkring som en levande död zombie och orken till att fixa till sig i princip aldrig finns där. Min frisör, Emelie vet precis hur jag vill ha det och den här gången var inget undantag. Jag hade egentligen planer på att klippa håret lite kortare men eftersom jag funderar på att göra en håruppsättning till Elsas barndop fick jag rekommendationen att bara ta topparna och spara klippningen tills nästa gång så nu blev det åter igen bara topparna som rök. Vi färgade i vanlig ordning utväxten och denna gången la vi även en toning i längderna eftersom det var ett bra tag sedan jag gjorde det och det hade trätt fram lite väl mycket varma toner, jag trivs bäst i kallare toner. Jag blev så nöjd med resultatet att jag var tvungen att knäppa av de här bilderna så fort jag kom hem, det blir ju aldrig så bra fixat när man sen ska göra det själv! Jag önskar tex att jag hade klarat av att föna håret med rundborste och sluppit att platta det men alltså det går verkligen inte!

Jag är så glad att jag har hittat Emelie som frisör, hon är så enkel att prata med och är väldigt duktig både på färg och klipp. Hon jobbar dessutom snabbt och är väldigt mån om att man har det bra när man sitter i frisörstolen och väntar under tiden som färgen ska sitta i för att inte tala om huvudmassagen som hon ger när hon tvättar ur färgen i håret. Gudomligt!! Jag kan verkligen rekommendera henne om ni inte redan har funnit en frisör som funkar bra, det är ju inte alltid det lättaste att hitta ”den rätta” för det är så mycket som ska stämma. Emelie jobbar på Larsson & Lange vid Triangeln inne i stan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.