Höstvädd – en vacker perenn

Det är den här perennen som jag hade tänkt plantera i vår nya rabatt, en för mig nyfunnen blomma som tydligen står i blom från juni fram tills dess att det blir frost ute. Den är dessutom en växt som återkommer år efter år utan att man behöver lägga ner så mycket jobb på den, klockrent enligt mig! Nu när vi har gett oss in på att försöka odla Dahlior behövs det några enklare växter också! Framförallt så blommar Dahliorna så himla sent så man behöver ju även tänka på att ha något som blommar lite tidigare, helst så vill jag ha någon blomma som blommar under våren också. Så svårt det där och jag är ju verkligen en nybörjare på det här, MEN jag tycker att det är så roligt nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.