Planering av Dahliarabatt

För tillfället har vi dragit igång ett litet projekt i trädgården, man får ju passa på nu när man ändå bara ska hålla sig hemma så mycket som möjligt. Vi gräver alltså en rabatt längst med ena sidan på uterummet som sedan sträcker sig längst med staketet mot grannen och ända fram till vår grillplats. Vi har ett antal Dahliaknölar som vi ska plantera här men sen behöver vi kombinera med några perenner så att rabatten inte står ur blom hela sommaren. Än så länge lutar det mot att vi ska ha en vit perenn som heter Höstvädd – Scabiosa Caucasica men jag har svårt att se framför mig hur allt matchar och om vi tex egentligen behöver ytterligare några blommor. Vi vill även få in en någon fin pionbuske men annars har vi inga andra favoriter just nu, fokus med denna rabatten ska ju vara Dahlior.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.