Mini-me match!

Jag kunde inte låta bli, självklart måste jag matcha en outfit med Ludwig och vad passar väl då bättre än ett par vita sneakers nu när våren är på intåg! Jag har redan ett par skor från Superga sedan förra året och jag älskar dem! När jag såg att de hade fått in sneakers med kardborrs-knäppning även till vuxna var jag bara tvungen att ha ett par sådana för att matcha Ludwigs sneakers. Tanken var att han skulle inviga dem först i helgen då det vankas barndop men vi gjorde en smygstart redan igår för jag ville se så att de verkligen passade och efter det ville han inte ta av sig dem, snacka om att jag var nojjig över att han skulle hinna fläcka ner dem innan dess. Haha! Sen tycker jag bara att de är snygga även när de blir lite smutsiga men just till barndopet vill jag ha dem rena och vita! Jag tänker mig ett par beiga chinos, en jeans-skjorta och givetvis kepsen till! 

Man inser verkligen vilka påsar under ögonen man får av att vara småbarnsförälder när man ser sig själv på bilder, det känns som att jag har åldrats 10 år sedan jag fick barn!!

Ludwig petade förresten in en makaron i näsan igår och vände verkligen upp och ner på hela kvällen, han satt som vanligt i sin stol medan vi fixade middagen och då brukar han få leka med köksredskapen samt få lite basvaror att laga mat med. Han brukar leka med pastafjärilar eller liknande men igår fick hann en näve snabbmakaroner (okokta) och efter ett tag började han gråta/skrika som tusan och petade sig i näsan samtidigt som han skrek ”ajaj”. Panik!

När poletten väl trillade ner och vi insåg att det satt en snabbmakaron högt upp i näshålet sprang vi först upp och hämtade nässugen men makaronen satt alldeles för hårt. Vi bad Ludwig att snyta sig men han fick liksom inte den kraften som krävdes och till sist la vi honom i soffan och lyckades dra ut den med en pincett! Jag hoppas innerligt att han inte gör om det här, även om det inte är något livsfarligt så vill/orkar man ju inte åka in till akuten i dessa tider.

Han är hur som helst så himla charmig, när vi knäppte av de här bilderna gick det förbi ett äldre par och givetvis skulle han vinka och säga ”hej hej”. Alltså han charmar precis alla i sin omgivning när han gör sådär…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.