Smartaste babynestet

Elsa växte ur sitt babynest (Ludwigs gamla) så vi fick införskaffa oss ett nytt och seriöst, att vi inte skaffade det här babynestet redan när Ludwig var bebis är ett stort misstag! Att kunna bära bebisen i babynestet är ju så sjukt smart, förstår ni hur det här har underlättat för oss om kvällarna? Tidigare har nämligen Elsa suttit fastklistrad vid bröstet på mig och så fort jag har försökt att lägga ifrån mig henne har hon vaknat och blivit jätte ledsen vilket har resulterat i att vi nästan alltid har tagit den enkla vägen och låtit henne ligga kvar i min famn tills dess att jag ska gå och lägga mig. Nu sitter jag med henne någon timme samtidigt som jag tittar på tv och sen lägger jag henne i det nya babynestet och lyfter snabbt upp det och vaggar det fram och tillbaks och då somnar hon om nästan direkt, sen gäller det att försiktigt sätta ifrån sig babynestet på soffan och vips så har man händerna fria.

Det är även så smart om hon tex redan ligger och sover i babynestet och maken ska vara uppe lite längre så att jag får sova ostört i några timmar, då bär han bara ner henne i babynestet och riskerar således inte att väcka henne. Hon verkar dessutom älska det, jag tror att det är för att kanterna är så mycket högre så det blir lite mer ombonat där hon ligger. Nu har jag bäddat med kudde och täcke så att det är riktigt mjukt och skönt för henne att sova där i om nätterna, vi har fortfarande babynestet ståendes i mitten av oss i dubbelsängen. Jag hoppas att hon kommer kunna ligga här i i ytterligare några månader, hon är ju redan ganska stor.

Ännu en smart sak med detta babynestet är att det finns en rem som man kan sätta över ryggen vilket gör att det blir så mycket enklare att gå omkring och vagga bebisen i nestet, man kan även spänna ut kanterna både upptill och nertill så att det blir större samt fälla ut hela babynestet så att det blir som en filt. Alltså jag bara måste rekommendera er som går i babybest-tankar att spana in detta som ni finner här (klick). 

Vilken tur att jag satte på Elsa hennes Ralph Lauren klänning för det visade sig att den redan håller på att bli för liten, alltså hon växer så himla snabbt! De två översta knapparna kan jag inte knäppa för då ser hon alldeles uppstoppad ut, det är många plagg som är på tog för tajta för henne just runt halsen! Vår lilla tjockis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.