BMW X6M – Ludwigs första vrålåk!

-samarbete-

Varning för sötchock! Alltså har ni sett något gulligare?? Man kunde riktigt ta på stoltheten där han satt under premiärturen av sitt allra första ”vrålåk”, han sa inte ett ljud utan var fullkomligt fokuserad på att hålla händerna på ratten. Det var dessutom viktigt att poängtera att bilen var ”miiiiiiin” vilket han säger om det mesta numer, alltså vart har han fått det ifrån! Så gulligt men samtidigt kan han ju inte gå omkring och tro att allt är hans! Haha!

Nu till bilen, alltså jag dör så söt den är! Det är ju lite av en miniatyrbil av vår BMW vilket gör den än mer gullig! Vi styr den med fjärrkontroll men tids nog kommer Ludwig själv kunna köra den, så himla smart lösning för det är ju inte alltid så att barnet är tillräckligt fokuserad på att se vart hen kör så då känns det tryggt att kunna ta över styrningen. Nu ser jag att vi hade glömt att sätta på lysena under premiärturen men den funktionen finns på bilen precis som motorljud när man startar och för att inte missa att nämna att man kan spela musik under färden! Det är verkligen en leksaksversion av en riktig bil och TÄNK om man själv hade fått en sådan här när man var liten, alltså det hade ju varit drömmen.

Vi har beställt bilen från Jollyroom som har ett enormt utbud av elbilar och finns det något bättre sätt att fördriva tiden på nu när man håller sina barn hemma från Förskolan och de bokstavligen klättrar på väggarna här hemma (åtminstone Ludwig)? Bilen som Ludwig kör heter BMW X6M (klicka för direktlänk) och den är precis lika söt i verkligheten som på bild. Det bästa är att han kommer kunna ha den länge, upp till 6 års ålder och sen tänker jag att även Elsa kommer kunna använda den om det nu är så att hon tycker att det är lika kul med bilar som Ludwig gör. Det här var en försenad födelsedagspresent och den hade inte kunnat komma lägligare med tanke på Corona och tänk nu till sommaren, han kanske rent av kan ta bilen ner till stranden. Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.