Påskafton

Vår dag började redan klockan sex imorse och det är tack vare den här lilla Loppan, då slog hon upp ögonen och började tokprata och jösses vilken stämma hon har. Hon väcker hela familjen med sitt joller! Jag vart dock ganska pigg så det var inte så jobbigt att kliva ur sängen idag, skönt! Nu är maken uppe och badar Ludwig, Elsa passar på att ta en liten nap och jag uppdaterar bloggen. Sängarna är redan bäddade och frukosten är intagen så vår dag har börjat på topp.

Vi skulle egentligen haft en lunchbjudning här hemma idag men den blev inställt på grund av förkylningssymptom, man vågar ju inte riskera något nu och det känns så himla trist för vi är verkligen i behov av att träffa vänner. Nåväl, vi får vara glada så länge man får vara frisk! Jag är fortfarande lite kluven kring hur jag ska förhålla mig till coronapandemin och när man hör hur man begraver människor i massgravar i New York kan man inte låta bli att bli lite orolig över hur illa viruset kommer att drabba ens nära och kära. Jag är även rädd för hur barnen skulle drabbas om de blir smittade, även om barn generellt verkar klara sig bra så finns det ju undantag. Elsa är fortfarande så liten och Ludwig som vid tidigare förkylningar har fått ”Falsk Krupp” och redan haft det tufft med luftvägarna, hur blir det då med coronaviruset som verkar sätta sig just på luftvägarna? Vi tänkte hur som helst göra det bästa utav dagen och köra iväg och köpa blommor, det är dags att plantera de perennerna som vi ska ha i rabatten så nu hoppas jag innerligt att vi hittar just de sorterna som vi har bestämt oss för. I övrigt blir det inte så mycket påskfirande för vår del…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.