Fredagskänslan…

…beskrivs ungefär så här!

Nej men alltså varje dag känns ju likadan nu när man har haft Ludwig hemma från Förskolan i nästan en hel månad och när vi dessutom inte träffar varken familj eller vänner! Idag gör Ludwig dock come back på Förskolan och den där gamla fredagskänslan kanske rent av infinner sig ikväll när hela familjen sitter samlade vid middagsbordet? Fredagsmiddagen är helig här hemma, tidigare beställde vi alltid pizza från Vapiano men de har tyvärr skalat av menyn på grund av rådande korona-situation. Dessvärre serverar de inte längre vår favorit ”Bruschetta” så förra veckan var vi så illa tvungna att testa en annan sort men sorry den var inte alls god så nu slopar vi pizza-traditionen och kör tapas ikväll.

Hur söt är Elsas Ralph Lauren klänning? Det går dock inte att knäppa de två översta knapparna för hon är för tjock, haha! Sötaste lilla Loppan! Nu får hon ha klänningar på sig varje dag så att vi åtminstone hinner att använda hennes plagg en gång! Ni får hålla utkik på Tradera för kläderna jag säljer är som nya eftersom hon växer så jädrans snabbt! Jag ska förresten skicka lite nya paket i helgen så då kommer det upp nya annonser, jag försöker fylla på så fort jag säljer något.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.