Fy f*n vilken natt!

Natten till idag, en ren mardröm! Jag har inte fått sova en blund och det har blivit lite för många sådana nätter på sistone, inatt var det dock på en helt ny nivå för även Ludwig kaosade! Jag tror att det är Elsas förbaskade jkla skena som ställer till det lite extra för så fort hon rör sig knastrar hela skenan vilket i sin tur väcker henne vilket i sin tur slutar med att jag tvingas ”tröstamma” henne för att hon över huvudtaget ska sluta gråta. Sen somnar hon i min famn med bröstet i munnen och så fort jag försöker lägga ner henne vaknar hon och blir skogstokig och så fortsätter det. Jag höll på att bli galen vid fyra-tiden när jag inte hade fått mer än någon halvtimmes sömn och Ludwig dessutom vaknade av att han hade drömt en mardröm och skrek efter mig, han bokstavligen klamrade sig fast runt halsen på mig och vägrade att släppa taget. Alltså mammahjärtat går ju sönder och man vill ju inget hellre än att ta in honom i sin säng och låta honom sova där i hans trygga sfär, men det i sin tur resulterar i att man själv inte kan sova för dels så rör han på sig så mycket när han sover och dels så andas han så tungt. Det hela slutade med att Calle fick ta Ludwig och lägga sig i soffan och jag bokstavligen slet bort Elsas skena och sen fick hon ”liggamma” resten av natten, det går liksom inte att göra med skenan men sen sover jag visserligen inte särskilt bra när vi liggammar eftersom jag är så rädd för att hon ska få täcket över huvudet eller något. Idag är det med andra ord en sådan dag då jag behöver ta ett djupt andetag och fokusera på allt positivt jag har, att jag har två fantastiska barn som jag älskar mest av allt och som ger så mycket kärlek även om de som inatt höll på att göra mig knäpp. Nu ska vi ut i trädgården och hänga, njuta av solen och försöka att ladda batterierna så gott det går…

Nu till en liten sneak peak från Ludwigs rum som inom kort ska göras om till båda barnens rum, jag har äntligen kommit fram till hur vi ska möblera så att rummet faktiskt rymmer två sängar och att ”lekhörnan” fortfarande kan vara kvar. Hur söt är förresten Ludwigs klädställning som egentligen är ett benbock från Ikea för ynka hundralappen, för att inte tala om hans nya sneakers (från Superga) som är så gulliga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.