Godaste iskaffen ever!

ÄNTLIGEN en iskaffe som är så där förbaskat god som man vill att den ska vara, oj som jag kommer att dricka den här i sommar! Jag har redan blivit beroende och druckit den tre dagar i rad nu, den har blivit min “eftermiddagsfika” och jag riktigt längtar tills det är dags att avnjuta den. Jag har sett flera varianter på recept både på Instagram och även någon blogg som jag följer men vi gjorde den med det vi hade hemma och då gjorde vi så här:

2 tsk pulverkaffe

2 tsk socker

2 tsk kokande vatten

Mjölk

Vispa kaffepulvret, sockret och det varma vattnet antingen med en handvisp eller i en köksmaskin i full kraft i ca 5 minuter, konsistensen ska bli sådär fluffig som ni ser att den är på bilden. Häll upp fluffet i ett glas med isbitar och fyll på med mjölk, blanda ut med sked innan du dricker. Alltså mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.