När duracellkaninen kommer fram

Wow va mycket jag har fått gjort den här veckan, alltså jag känner mig så himla nöjd med min insats! Ni vet, när duracellkaninen kommer fram och aldrig tycks vilja vila. Jag älskar det! Min man gillar inte det lika mycket, om hade han fått bestämma hade inte ens hälften behövts göras. Som tex att ta tag i att sälja de där smågatstenarna som blev över sedan vi renoverade framsidan/uppfarten, det har jag äntligen gjort och de såldes i ett nafs! Rensa hela källaren och verkligen sortera ut sånt som bara ligger och skräpar, det har jag också gjort. Kört iväg till tippen med allt skräp, det fick maken snällt ställa upp och göra. Vad mer har jag gjort, jo jag har dessutom städat hela källaren och det behövdes kan jag lova. Inte en lugn stund har jag haft så i helgen ska jag med glädje varva ner och endast fokusera på att plantera i vår rabatt för nu har äntligen perennerna som vi beställde anlänt, blomman som heter Black Barlow fanns dock inte hos leverantören så den behöver jag köpa någon annanstans alternativt byta ut den mot en annan sort. Vi tänkte även plantera Dahlia-knölarna i helgen för nu finns det väl ändå ingen risk för att det blir mer frost?

Bjuder på en liten bild från Ludwigs rum, vi funderar på om vi ska göra om sängen för nu har han på riktigt börjat att klättra i den. Dock är det väldigt skönt att han inte kan gå ur sängen för då lär han väl springa ut till oss i tid och otid efter att han har gått och lagt sig men samtidigt vill vi ju inte riskera att han slår sig om det nu är så att han klättrar ur sängen. Vi får fundera lite…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.