Min lilla kille har blivit så stor

Ännu fler ”raps-bilder”, man får ju passa på att samla på sig bloggmaterial när tillfälle ges!

Idag har vi storstädat här hemma, jösses vilken utmaning med två kids! Vi har ju haft städhjälp det senaste året men sa upp den förra veckan eftersom vi så många gånger har blivit missnöjda med resultatet så om ni har några tips på städfirmor (till rimligt pris) får ni gärna hojta till. Att det ska vara så svårt att göra ett bra städjobb?! Jag har hört flera med samma erfarenhet, att städa borde ju vara bland det lättaste som finns!

Förutom att storstäda har jag och Karin tagit en rejäl långpromenad, vi gick inom Geijersgatan och köpte med oss en takeaway-kaffe som vi sörplade på under tiden som vi promenerade och pratade av oss. Oj vad man behöver prata av sig ibland, vi kacklade på som aldrig förr och plötsligt hade det gått nästan två timmar. Så härligt att vi bor så nära varandra och kan ta spontana promenader, Elsa sov i vagnen under hela turen och jag slapp dessutom att rulla vagnen för det gjorde Karin mer än gärna.

Alltså denna busiga minen på bilden ovan, snacka om busfrö.

2 comments on “Min lilla kille har blivit så stor

  1. Jag känner ingen som är helt nöjd med sin städfirma, tror det är omöjligt tyvärr😀 men tycker ändå att det är så värt att hela huset blir städat vid ett tillfälle så kan man hålla efter och göra de små grejerna som man själv vill mellan städningarna.

    • Jag håller helt med men det måste vara till en rimlig gräns, påpekar man en viss sak gång efter gång så tycker jag ändå att man ska se en förbättring. Den firman vi hade skickade nya personer var gång och jag har insett att jag vill ha samma städare som kommer hit…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.