I min gamla klänning…

Jag älskar de här bilderna på Elsa, i min gamla klänning! Kan ni förstå att den är 37 år gammal och fortfarande så otroligt söt, det är nog den sötaste klänningen hon har! Elsas farmor har dessutom en gammal ballerinakjol från när hon dansade balett som liten, den ska givetvis Elsa ärva och jag kommer garanterat dokumentera även den outfiten. Så kul med bevarade plagg som efter så många år fortfarande är söta…

Jag tycker Elsa börjar bli mer och mer lik mig när jag var bebis. Mamma har hela tiden sagt att hon är lik mig som bebis men jag har inte riktigt hållit med för när man har sett bilder på mig och Calle som nyfödda har hon helt klart varit mer lik sin pappa men utseendet ändras ju så ofta när de är små och nu ser jag likheterna med mig. Jag måste leta upp någon gammal bild och visa er, synd bara att kvalitén på bilderna från den tiden är så kass!

Nu har den här lilla tjejen vänt sig även från rygg till mage, dock så fastnar hon med den ena armen under magen men det släpper säkert snart. Utvecklingen går så himla snabbt det första året, man hinner knappt reflektera och plötsligt så är de inte längre någon bebis utan ett litet barn.

Det känns så märkligt att hon föddes med så lite hår, Ludwig föddes ju med världens frisyr och jag hade nog väntat mig att även Elsa skulle ha det. Jag längtar tills hennes hår börjar växa och hon kan ha små klämmor i håret…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.