Tisdagslunch inne i stan

Ett av de senaste nytillskotten här hemma, jag älskar det klassiskt stilrena när det kommer till vaser och andra detaljer här i hemmet. Den här vasen som heter Hammershøi och kommer från Kähler Design är ett fint komplement till vår Lyngby-vas som man skymtar i bakgrunden på bilden. Den finns i så många fina färger!

Idag ska jag in till stan och luncha med ett par vänner, oj så efterlängtat! Det känns som att det sociala livet sakta men säkert börjar komma tillbaka vilket känns så himla skönt, vi har verkligen saknat att träffa vänner och man inser hur mycket man behöver den biten i sitt liv. Den här natten var dessutom alldeles fruktansvärd så jag behöver mer än någonsin hämta energi utifrån, Elsa slog upp ögonen vid fyratiden och efter att jag under en timmes tid försökt natta henne med amning gav jag upp…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.