Pepp på att det är lillördag…

…och att jag vaknade på ett strålande humör! Alltså jag tror inte att ni förstår hur mycket vi har längtat efter att det är Lillördag idag! På sistone har det nämligen blivit lite för mycket av det goda, vi har unnat oss någon form av snask mer eller mindre varje dag så nu bestämde vi (rättare sagt jag och jag är chockad över att jag fick med mannen på tåget) oss för att strypa det intaget något. För oss funkar det inte att sluta helt med allt, vi vill njuta av livet och att äta är bland det bästa jag vet så därför har vi begränsat detta intaget till att vi bara får ”unna” oss något på onsdagar och sen får vi såklart njuta av det goda även på helgen. Onsdagar blir plötsligt som en lördag för det innebär även att vi tillagar någon ”godare” middag, ikväll blir det lasagne. Den här veckan tog jag dessutom upp träningen igen och gjorde mitt första pass på länge på gymmet, så himla skönt! Jag ska försöka att få in två pass per vecka samt återuppta mina dagliga promenader, så länge Ludwig är på Förskolan blir det inga problem med att hålla denna rutinen men om vi behöver hålla honom hemma igen så går det inte. Det funkar verkligen inte att han sover på dagarna och han somnar alltid i vagnen så det är en svår ekvation…

Jag ser riktigt fram emot att duka bordet i eftermiddag, älskar våra små ljusstakar som ni ser på bilden (även de kommer från Kähler Design). De är perfekta till dukningen, lagom stora och finns till både handstöpta ljus och värmeljus. Vårt vita porslin kommer från Vinga Home.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.