Vår hall börjar ta form…

Det var längesen jag delade några bilder från vår hall här i bloggen, man blir lätt insnöad på att fotografera vissa delar av hemmet eftersom de är mer ”klara” än andra delar. Hallen har jag länge haft klar för mig hur jag vill att den se ut och nu äntligen börjar bitarna falla på plats. Det senaste tillskottet (förutom den söta lilla vasen som vi hängde upp för någon vecka sedan) är speglarna som vi fick av våra föräldrar i julklapp och jag blev löjligt nöjd med resultatet! De passade som handen i handsken i vår hall och är precis sådär stilrena och enkla som jag vill ha det, lite synd att de hade utgått i grått som jag först hade tänkt men så här i efterhand blev det riktigt snyggt även med svarta.

Nu är ju hallen långt ifrån så här städad som den är på bilderna men det är så här jag vill att den ska se ut, jag önskar att vi även hade haft plats för en garderob där man hade kunnat gömma barnens ytterkläder samt förvara de jackor man för tillfället inte använder men man kan inte få allt. Hade man byggt hus idag hade man ju vetat precis vad man vill ha när det kommer till smart förvaring…

Speglarna kommer från by Lassen och den lilla vasen fyndade jag på Bolia som sålde ut dem till 60%, jag har ännu en som jag inte har hängt upp än. Får se om jag hittar någon självklar plats till den eller om jag rent av ger bort den i present till någon, jag kunde inte låta bli att köpa två för de är ju så himla söta och perfekta att sätta trädgårdsblommor i.

Sittbänken kommer från Hübsch och dörrmattan från Ikea, jag har spanat in en annan dörrmatta som jag tids nog vill köpa.

Krukan som står vid trappen har jag köpt på Plantagen, den matchar våra nya krukor så väl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.