Den magiska helgbuketten

Alltså kolla in den här snitthortensian, hur magisk är inte den? Ska man köpa blommor här i Limhamn så ska man göra det hos Fröken Nylund, de har alltid ett enormt utbud och alltid superfräscha blommor. De har dessutom nästan alla blommor utanför butiken så det känns lite som att gå förbi en godisbutik, man bara kan inte gå därifrån utan att ha följe med en alldeles ny och fräsch bukett. Jag körde inom där redan igår och fixade helgbuketten så dessa tre alldeles ljuvliga snitthortensiorna pryder numer vår Ernst-vas, de är verkligen enorma och färgen är ju bara magisk. Jag tyckte att vi behövde en liten färgklick på soffbordet men det är fullt möjligt att jag flyttar runt på vasen och njuter av blommorna även i något annat rum.

Helgblommor har verkligen blivit en tradition här hemma och jag tycker att det tillför så mycket med färska blommor i hemmet, vi har dessutom alltid ett nystädat hem inför helgen så det i kombination gör att man får världens bästa start på ledigheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.