Serietips – Unorthodox

En miniserie på Netflix som min mamma tipsade mig om och nu när jag har plöjt igenom alla avsnitt så måste jag bara tipsa vidare om denna högst intressanta serie. Den är bra i den bemärkelsen att man får en insyn i hur ultraortodoxa judar lever, om jag ska vara ärlig så hade jag INGEN aning. Kan ni förstå att det finns människor som väljer att leva sådana här sektliknande liv, jag kan inte förstå det! För mig påminner detta livet skrämmande mycket om hur kvinnorna i The Handraid’s Tale lever, ve och fasa för detta kvinnoförtryck! Jag är så otroligt glad och tacksam över att jag föddes i Sverige där vi kvinnor har lika mycket att säga till om som männen….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.