Checkered

Sportade de här gamla byxorna tidigare i veckan, äntligen börjar jag sakta men säkert att komma i mina gamla byxor igen. Det är en härlig känsla! Jag har för mig att det tog lite längre tid att komma i dem efter min första graviditet men man glömmer lätt så jag är inte säker. Den här veckan har jag lyckats med att klämma in två gympass och det känns så himla skönt, jag tränar tidigt på morgonen och då är det knappt något folk på gymmet så det känns ändå ok att gå dit och träna trots rådande coronasituation. Jag försöker att vara väldigt noga med att inte röra mig själv i ansiktet samt att tvätta händerna jätte ofta, mina händer är så torra nu att man i princip kan riva sig på dem. På gymmet har de dessutom vidtagit åtgärder i form av att stänga av varannan maskin så att man inte hamnar för nära varandra, så bra! Jag önskar att det alltid hade varit så för jag avskyr när någon ockuperar maskinerna (då främst cardio-maskinerna) bredvid mig och man nästan kan känna svettstänk från grannen. 

Kombinationen med mönstrade byxor ihop med en enkel sidenblus är så snyggt, sidenblusar är förresten mitt nya signum. Jag älskar dem!! Man känner sig mer feminin när man bär en sidenblus jämfört med om man tex bär en vanlig skjorta, jag undrar om jag någonsin kommer att använda mina skjortor igen. Jag har dock insett att jag behöver investera i lite nya byxor, jag har knappt några byxor som jag gillar och det har ju varit så svårt med storlekar för mig.      

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.