Jag älskar att duka!

Att det kan vara så roligt att duka ett bord! När vi har bjudningar här hemma så är det en klar fördelning på vem som gör vad, maken står för det mesta i köket (med viss input från mig) och jag ansvarar för dukningen. Det är väl också anledningen till att vi har tre-fyra serviser att variera emellan, haha! Just nu är det den här vita servisen från Vinga Home som är favoriten, jag tycker att den passar så fint till vår gröna duk.

Jag är dessutom kär i salladsbesticken som även de kommer från Vinga Home, jag måste säg att det har kommit till att bli ett favoritmärke här hemma. Ni bara måste spana in deras sortiment!

Den här enkla dukningen gjorde jag förra onsdagen då vi firade lite ”lillördag” här hemma, vi har bestämt oss för att ha det lite festligare på onsdagar. Just denna middagen samarbetade dessutom båda barnen och vi satt länge vid middagsbordet och snackade om allt mellan himmel och jord, eller vi blev mest underhållna av Ludwig som överraskar med nya ord mer eller mindre varje dag. Det är så häftigt!

2 comments on “Jag älskar att duka!

  1. Så fint porslin!!! En helt annan fråga, har ni någon vakuumpump till vinflaskor du kan rekommendera? Är så sugen på att testa ngn, ofta tar vi bara ett glas vin var och så kastar man en massa vinslattar i onödan!

    • Hej Lisa, jag har dessvärre ingen jag kan rekommendera. Vi behöver också en men har inte kommit till skott att köpa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.