Sötaste sänglamporna

En liten men ack så viktig uppdatering i sovrummet, vi har nämligen blivit med sänglampor!! Ni som följer mig vet hur mycket jag har velat kring just sänglampor och jag var ju helt insnöad på vägghängda lampor hur länge som helst. Jag insåg dock att det skulle bli ganska fult med sladden som på något vis hade behövt hänga runt nattduksborden som är vägghängda men fick inte alls ihop ekvationen, sladdar generellt är ju så förbaskat fula!

Så plötsligt när jag sprang omkring på Ikea fick jag syn på de här söta svampliknande lamporna och föll pladask, visst ser de ut som designerlampor?! Jag vet inte hur många som har skrivit till mig på Instagram och frågat vart jag har köpt dessa lamporna och alla blir lika förvånade när jag svarar att de kommer från Ikea och kostar någon ynka hundralapp. Jag tycker att de passar alldeles förträffligt in till vår inredningsstil och även om jag fortfarande hade velat ha vägghängda nattlampor så är jag supernöjd med de här. 

Det som fattas i sovrummet nu är att inreda byrån som står på andra sidan av rummet, jag tänker mig någon fin lampa och kanske någon krukväxt men än har jag haft så mycket annat som har kommit före så jag har inte ägnat den någon vidare tankeverksamhet. Just nu pryds den av en enorm hög av alla mina inredningsmagasin, det ser förfärligt ut rent ut sagt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.