Dagarna som mammaledig

På sistone har jag fått så mycket gjort, jag ser varje dag som mammaledig som en dag då jag ”jobbar för mig själv”. Jag försöker att portionera ut alla saker som man annars aldrig hade hunnit med, som tex att lämna in kuddfodralen på sofforna samt dopklänningen till kemtvätt, rensa och organisera här hemma, sälja av kläder, planera inredningen, fotografera. Jag har så mycket på min lista och den tycks aldrig ta slut, den fylls snarare bara på hela tiden. Jag hade lätt kunnat ”gå hemma” i flera år utan att känna att jag klättrar på väggarna för jag ser alltid till att hålla mig sysselsatt, dagarna räcker knappt till.

Den här veckan har jag två utmaningar och det är att hinna med att titta på plisségardiner som vi behöver till nedanvåningen samt till Ludwigs rum (där behöver vi mörkläggande) samt försöka att lösa ett solsegel till vår pergola, det sistnämnt tycks vara en smärre omöjlighet för alla leverantörer har olika fästen och den leverantören som vårt segel har köpts ifrån säljer inga reservdelar. Så trist för vi känner verkligen inte för att köpa en helt ny pergola och att måttbeställa ett nytt segel kommer förmodligen att kosta lika mycket som att byta ut hela skiten. om ni har några tips får ni gärna hojta till!

Alltså dessa vackra blomster, de står sig fortfarande lika fina som när jag köpte dem! Fördelen med hortensia, de håller sig fräscha så länge. Jag köpte mina hos Fröken nylund här i Limhamn, de har så mycket fint.

One comment on “Dagarna som mammaledig

  1. Tipsa gärna om vad du hittar för mörkläggande gardiner då vi ska inhandla detta när vi flyttar, får tillträde till vårt nya hus 1/6!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.