Kusinbus

Lite kusinbilder ifrån helgen när Lillebror med familj var här på besök, tänk att dessa killarna kommer att följas åt i livet. Jag minns själv att kusinerna hade en alldeles särskild plats i ens liv som liten och det var alltid så himla kul när det vankades kalas för då fick man busa ihop extra länge. Vi var ett helt kusingäng, oj vilka minnen. Ludwig & Elsa kommer förmodligen bara att ha två kusiner eftersom maken inte har några syskon, men vi får se till att de blir desto tajtare och umgås ofta istället. Mellan Ludwig och Benjamin skiljer det 2 år och mellan Elsa och Wille skiljer det bara 9 månader men de är födda på samma år så de kommer ju bli lika gamla genom åren. Kul att åldersskillnaden mellan kusinerna inte är så stor! I helgen plockade vi fram vattenspridaren och det är ju ett sånt moment som man själv minns var så himla skoj, barnen var lyriska!

Sedan några veckor tillbaks började vi att skippa Ludwigs sovstund på dagen och vissa dagar har det funkat jätte bra men vissa dagar har det resulterat i en supergnällig och övertrött liten kille som bokstavligen har somnat i middagen vid femtiden så nu har vi fått införa den där halvtimmen igen och oj vilken skillnad på humöret när vi hämtar honom på Förskolan. Det blir dock en utmaning med att få honom i säng vid sjutiden för den lilla halvtimmen gör att han kan vara vaken fram tills nio- / halv tio på kvällarna så det är minst sagt en balansgång…man behöver ju kvällarna till att ladda batterierna. Nåväl, det ger väl med sig snart och då kan vi skippa sovstunden igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.