Veckans helgbukett – samma som förra veckans

Vi njuter av förra veckans helgbukett även denna veckan, alltså den står sig så otroligt fint! Om ni vill ha en bukett som håller länge så ska ni definitivt köpa hortensia, de är dessutom trevliga även som torkade så det gör inget om man glömmer plocka ur dem från vasen när de har kolat vippen.

Mina Dahlior har förresten börjat kika upp ur jorden och det gör mig så himla glad. Nu vill jag inte ta ut någon seger i förskott men jag trodde ett tag att de kanske inte skulle komma eftersom jag struntade i att förkultivera dem och grävde ner dem i jorden direkt men nu så, tre utav sex kan jag se med blotta ögat och det är ju alltid ett bra tecken. Jag vill verkligen lyckas med denna rabatten för jag har gått in helhjärtat i detta projektet. Jag menar, så fort det finns risk för kalla nätter bäddar jag ner min rabatt under en fiberduk. Vem kunde tro att jag skulle göra det för fem år sen, haha!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.