Every workout counts!

Alltså mina vänner, jag har så många drivna och otroligt duktiga vänner. Nu är det en av mina äldsta vänner Amanda som jag lärde känna under tiden som jag bodde i Sölvesborg som har förverkligat en av sina drömmar, nämligen att starta ett eget företag. Det senaste året har hon jobbat dygnet runt för att kunna lansera House of Recomp, en onlinebaserad coaching när det kommer till kost och träning. Amanda har så länge jag kan minnas brunnit för allt vad gäller fysisk aktivitet, hon har dessutom (precis som jag) varit lite extra svag för godsaker och det är just denna ekvationen som fick henne att gå till botten med hur hon skulle kunna kombinera dessa två saker och ändå kunna se konturer på kroppen.

Amanda har genomgått en omfattande utbildning med kända forskare och branschledande tränare, hon håller sig dessutom konstant uppdaterad när det kommer till forskningsmaterial inom kost och träning och jag som vän kan intyga att när det kommer till detta ämne så BRINNER hon för det! Som ett bevis på att det fungerar har hon dessutom redan tagit sig an ett antal klienter som visat på fantastiska resultat, spana in hennes sida för att se ”före- och efterbilder”! Hon har själv genomgått en helt otrolig resa när det kommer  till hennes kropp, fler bilder finns på House of Recomp. Just nu erbjuder hon introduktionspriser så passa på att ta hjälp av hennes kompetens inom ämnet, många gånger är det den där yttre faktorn som behövs för att man ska komma igång med träningen/kosten…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.