Tak till uterum

När det kommer till taket på uterummet blir det förmodligen kanalplasttak, vad jag har förstått är det dessutom det vanligaste takmaterialet på uterum. Hade vårt uterum varit isolerat och man hade kunnat använda det som boyta, tex som ett gästrum, så hade jag valt ett annat tak men nu får vi utgå ifrån förutsättningarna på det existerande uterummet. Vad som helst kommer att bli finare än det vi har nu för det är otroligt slitet och ofräscht. Vad jag har förstått är ett kanalplasttak starkt och tåligt och ger ljusinsläpp, det känns även som att det är ganska enkelt att rengöra.

Alltså jag är så otroligt taggad på att dra igång detta projektet och jag hoppas innerligt att vi kan göra det snart…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.