Träpanel – uterum

Inspirationen kring vårt uterum flödar, jag har så många idéer men sen så gäller det att knyta ihop säcken och finna den där röda tråden och det tror jag att jag håller på att göra nu. När det gäller invändigt nämnde jag i ett tidigare inlägg att vi förmodligen kommer att lägga trallgolv som sträcker sig ut på uteplatsen. Nu har vi dessutom kommit fram till att vi förmodligen vill ha vit träpanel invändigt på väggarna, alltså kolla hur snyggt detta är. Vårt uterum är visserligen i gammal fattning så man kan ju inte helt jämföra med dessa bilderna utan man får ju göra det bästa av det befintliga men jag tror verkligen att vit träpanel i kombination med trallgolv och kanalplasttak kommer att ge vårt lilla extrarum ett lyft som heter duga! Inredningsmässigt tänker jag lite ”Ystad saltsjöbad” och ”New England-style”, förstår ni att det kliar i fingrarna??

Jag vill ha detta klart NU!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.