New hair because I do care…

Igår var jag äntligen hos frisören och fixade till håret, det har hunnit gå två månader sedan jag var där sist så det var minst sagt på tiden. Det är inte helt lätt att hinna med sådana där saker när man har en liten att ta hand om här hemma men ack så välbehövligt, både att få den där egentiden men också att få lov att känna sig lite fin sådär emellanåt. Emelie är så himla duktig på det hon gör och jag känner mig fullkomligt trygg i hennes händer, den här gången valde jag att klippa av en bra bit och bak i nacken blev det riktigt kort. Det känns väldigt ovant men oj som jag trivs i min nya kortare frisyr, det känns verkligen mer som en frisyr nu! När det gäller färgen på håret så fixade jag bara utväxten/de grå stråna och behöll min gamla färg på längderna.

Jag går sedan något år tillbaks till topstylisten Emelie som jobbar på Larsson & Lange och jag måste säg att vi fann varandra direkt så nu kommer jag nog aldrig att byta frisör, när man väl är nöjd och hittar någon som man dessutom klickar med så håller man hårt i dem. Håller ni inte med? Det är så mycket som ska stämma in när man går till en frisör, inte minst så måste de göra ett bra jobb men det handlar också om ett samspel rent socialt men även hur snabbt/effektivt frisören jobbar och Emelie har allt! Hon jobbar på salongen som ligger vid Triangeln och det passar perfekt eftersom mitt kontor dessutom ligger där i närheten. Jag kan varmt rekommendera er att gå dit om ni är på jakt efter en proffsig frisör…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.