Sneakers och petrol blue – en favoritkombo i sommar

Alltså den här klänningen från Samsø Samsø, magi!! Alldeles, alldeles underbar att bära för den sitter inte åt någonstans och är så förbaskat bekväm! Jag har en variant av den även i mörkblått som jag införskaffade under tiden som jag var gravid, den hade jag helt glömt bort men blev påmind om nu när jag skriver detta inlägget. Ibland är det bra med en blogg och alla outfitsbilder man envisas att knäppa av i tid och otid, haha!

Hur härligt var det inte att solen tittade fram idag?! Jag passade på att gå klädd så här och hoppas på att det blir fler sådana här dagar nu framöver. Okej, jag hade tänkt skriva ett längre inlägg men nu kaosar Elsa där uppe så jag får logga in här under morddagen och uppdatera istället…bjuder i vart fall på outfiten som jag fullkomligt älskar!

Klänning: Samsø Samsø / Sneakers: Superga (Ä L S K A R att det är kardborr på mina sneakers!!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.