Smarta tillbehör till grillen

Jag måste bara slå ett slag för de här sjukt smarta tillbehören som vi införskaffat till vår grill, så himla smidigt att bara stoppa i det man ska grilla i de här korgarna istället för att tex trä allt på ett spett. Nu har vi bara tre korgar (två små och en stor) så vi fick ändå ha några grönsaksspett vid sidan om men man måste ju börja någonstans och vi har bara precis kommit igång med vår lilla grillhörna som år efter år kommer att utökas. Trädgården har blivit ett nytt forum för inredningsdetaljer känns det som och just den här hörnan är en del som jag vill få till en mysig känsla kring…

Korgarna har vi beställt från Vinge Home som har kommit till att bli ett favoritmärke här hemma, de har så bra och smarta saker som dessutom är snygga!

Alltså jag älskar bilderna på vår grillhörna, de ser så levande ut på något vis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.