Min kruksamling

Jag har fått så många frågor kring min lilla kruksamling och jag måste säg att jag är själv så himla nöjd med uppsättning, vi gick verkligen ifrån att inte ha någon kruka alls till att nu ha en smärre armé. Jag hade länge spanat in de här krukorna från Bergs Potter men det var först när det blev dags för att plantera som det blev aktuellt att faktiskt införskaffa sig dem och jösses så nöjd jag är.

Först blev jag lite besviken när krukorna ändrade färg efter att man hade fyllt dem med jord och vattnat, de blev sådär fläckiga som de är på bilderna, men nu tycker jag bara att det är snyggt! De blir verkligen sådär rustika som jag vill ha dem! Vi har två styck av den största varianten (35cm) ur Köpenhamns-serien och fyra styck i storlek 21cm varav två utav de sistnämnda är placerade inomhus, jag tycker dessa krukorna är minst lika snygga att ha inne.

I de två största krukorna har jag planterat Dahlior och Jätte Verbena vilket jag även har i en av de mindre krukorna plus att jag har satt en Lavendel i en av dem. Krukan längst fram till höger i bilden ovan kommer från Plantagen och den är jag också så himla nöjd med, jag tycker att de passar så bra ihop. I dessa små har jag planterat en gammal blomma från förra året i en utav dem och i den andra har jag planterat basilika. Den grå lackade krukan på hyllan kommer också från Bergs Potter och även den har jag planterat basilika i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.