En taggig helgbukett

Jag bjuder på en gammal helgbukett, den här helgen njuter vi nämligen fortfarande av snitthortensian som jag köpte för TRE veckor sedan. Alltså det är helt fantastiskt hur länge dessa står, så prisvärt! De flesta snittblommor håller ju bara en dryg vecka innan de slokar, just den här buketten var dock fin även när den torkade till så vi hade även den ganska länge. Jag försöker att variera helgbuketten mellan mina vaser och just nu har jag tre styck som jag roterar emellan, denna från Kähler Design, min Lyngbyvas samt min gigantiska vas från Ernst Form. De olika vaserna kräver ju olika buketter så det är kul att variera, dock hade jag såklart önskat nya fräscha blommor i alla tre vaserna varje vecka men det blir lite väl saftigt för plånboken.

I veckan var vi förresten på utvecklingssamtal för Ludwig, vårt första utvecklingssamtal och jag var minst sagt spänd innan jag gick dit. Vår lilla kille som har blivit så stor nu, tänk att han har ett eget liv på Förskolan och tänk hur viktigt det är med bra pedagoger. Vi märker att Ludwig framförallt är förtjust i en av pedagogerna och det är hon som har varit med längst, hon flyttade med när Ludwig och hans förskolekompisar bytte grupp från att ha varit i en grupp med bara 1-1,5 åringar till att gå upp ett steg. Ibland önskar man att man kunde vara en liten fluga på någons axel och bara få observera Ludwig en dag när han är på Förskolan, jag hade så gärna velat se hur han interagerar när man själv inte är med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.