Min första morsdag som tvåbarnsmamma

 

Jag tycker att vi mammor är värda att hyllas varje dag, håller ni inte med? Sen är morsdag bra som en liten påminnelse om att faktiskt uppvakta sina mödrar, dagarna går gärna i ett och det är lätt att glömma bort att ge uppskattning. Igår blev jag ordentligt uppvaktad med värsta brunchen till frukost, familjen hade köpt färskt bröd från bageriet, gjort vår dagliga smoothie, stekt pannkakor och dukat upp ett stort fat med jordgubbar. Jag fick även en present, ett litet bidrag till en kommande spa-övernattning som jag planerar tillsammans med en väninna. Oj så välbehövligt! Jag tänkte vänta tills dess att jag har slutat att amma innan jag åker på spa för det blir så mycket enklare att koppla av då, både för mig men också för maken som kommer att ha båda barnen själv. Det blir förhoppningsvis enklare att ge flaskan när bröstet är ett minne blott, just nu går det att ge flaskan när det krisar men hon är bestämd vår lilla Elsa och vet hon om att hon kan få något bättre så kämpar hon för det snarare än att ge med sig. Under eftermiddagen packade vi bilen full och åkte till Botaniska trädgården med barnen, vi hade picknick innehållandes både lunch och morsdags-tårta. Jag tror bestämt att vi var borta i fyra timmar innan vi for hem igen och rundade av dagen med korvgrillning hemma i trädgården, en supermysig morsdag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.