Ludwig vs Elsa 6 månader

De är inte exakt 6 månader på bilderna, Elsa har ju ännu en vecka kvar innan hon fyller halvåret och Ludwig hade fyllt 6 månader för en vecka sedan när bilden togs. De firar dagen till ära lite olika, Ludwig hade glada dagar i Cannes och Elsa får sitt gips lagom tills när hon fyller ett halvår i livet. Jag hittade nämligen hatten som Ludwig bar på sin första utlandssemester och passade på att knäppa av en likadan bild på Elsa. Bilderna är något arrangerade så de kan alltså inte sitta själva än, Ludwig tippade till sidan sekunden efter att vi tog bilden och maken stödjer Elsa lite lätt vid ryggen. Tänk att dessa två är syskon och mina barn, jag kan knappt förstå det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.