Det börjar bli hemtrevligt…

En liten uppdatering från tv-rummet på ovanvåningen som sakta men säkert börjar ta form. Den senaste i raden av pusselbitar som fallit på plats är att vi äntligen har hittat en pläd som känns som pricken över i:et i soffan, alltså färgen kvalitén och känslan. Den är precis sådär mjuk och skön som jag vill att en pläd ska vara, jag tycker annars att de flesta plädar är lite väl stickiga att ha på sig men det är absolut inte denna pläden. Den är tillverkad i alpackaull så det är nog där nyckeln till sköna plädar finns, det spelar alltså roll vilken ull de är tillverkade i. Under vinterhalvåret ligger jag nerbäddad under en pläd mer eller mindre varje kväll så det var verkligen en efterlängtad pusselbit som föll på plats.

Eftersom vi har en grön soffa tyckte jag att det blev snyggt att bryta av med en beige pläd som dessutom viger sig väl med vår matta som är i ungefär samma beiga färg. Pläden kommer från Elvang Danmark, alltså våra landsgrannar kan verkligen det där med design.

Ljuslyktorna kommer från Kähler design och hur snyggt blev det inte med den grå-/blå färgen ihop med övriga färger i rummet?? Kuddarna och mattan kommer från Chhatwal & Jonsson och tavlorna från The Dybdahl Co.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.