Detaljerna gör så mycket…

 

Ett tidsinställt inlägg, jag fick ju ett ryck i helgen och gick här hemma och fixade. Det är i och för sig knappt lönt när man har två barn jag vet, men det är ändå värt det för den korta stunden som det varar. Jag trivs verkligen inte när det är stökigt och det är något som jag successivt har fått vänja mig vid med barn, samtidigt fortsätter jag att kämpa på med att konstant plocka undan för hade jag inte gjort det så hade det varit katastrof här hemma. Som tur är gillar både jag och mannen när det är undanplockat så vi går båda två och plockar och plockar och plockar om kvällarna, här är alltid undanplockat innan vi går och lägger oss och det är en skön känsla.

Jag passade på att knäppa av lite nya bilder efter att jag hade stylat med mina nya plädar här hemma, oj vad det gör mycket till interiören med lite textilier som bryter av. Jag ville ha stilrena plädar som verkligen smälter in med inredningen i det här rummet så det blev två beiga varianter med olika mönster och jag är så nöjd.

Ljusstakarna kommer från Kähler Design, kuddarna från Chhatwal & Jonsson, soffbordet är från Bolia och blombordet från H&M Home.

Även dessa plädarna kommer från Elvang Denmark, de finns tex att köpa på bland annat Illum men även online på Elvang’s webbutik.

One comment on “Detaljerna gör så mycket…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.