Drömbuketten

Alltså WOW, ännu ett ljuvligt blombud. Den här vackra skapelsen fick vi budat från Svärföräldrarna och jag misstänker att Svärmor varit högst delaktig i att bestämma innehållet i buketten för hon vet att jag älskar pioner. Hon är dessutom så duktig på det här med blommor, deras trädgård är som en blomsterhandel!!

Jag har nog kommit fram till att jag vill ha en hel rabatt med pionbuskar, grannen till höger om oss har nämligen det och det ser helt magiskt ut. Deras pioner är helt galet stora och buskarna är så fylliga. Kanske kan vi ha en sådan rabatt till höger om ytterdörren för där kommer vi tids nog att göra om. Man får ta lite i taget och se hur mycket man mäktar med, det krävs ju en del jobb med en frodig trädgård.

Idag kommer mamma & Jocke på besök och oj som vi har längtat, Calle och Jocke ska gå igenom uterumsprojektet (för vi lär ju behöva ”Fixar-Jockes” hjälp) och mamma kommer väl mest hänga med barnen. Denna helgen ska vi lägga beställningen på kanalplasttaket och skjutpartiet, det var dock några veckors leveranstid men då hinner vi förmodligen att måla innan så det är bara bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.