Ett helt hav av Vallmo…

Alla dessa underbara blomsterhav som Malmö ligger inne med, man gör onekligen sitt till pollineringen och inte mig emot för bilderna blir ju alldeles ljuvliga. Min trogne modell och följeslagare fick hålla mig sällskap igårkväll, vi tog kaninen under armen för att gå iväg och plocka lite blommor (och jag ville föreviga detta ljuvligt röda hav av blomster, att fotografera är lite som terapi för mig så det var skönt att få bryta av den annars ganska intensiva vardagen med en fotostund) men det var inte länge som kaninen fick vara med. Nåväl, jag blev ändå nöjd med bilderna och det bästa av allt var att jag fick ensamtid med min lilla kille, förutom att springa i blomsterhav stannade vi och iakttog en grävmaskin vid ett bygge. Han älskar allt vad gäller motorfordon!

Ludwig har blivit så mammig på sistone, jag tror det beror på att jag varit tvungen att lägga så mycket fokus på Elsa den senaste tiden. Han är för övrigt världens gosigaste lilla kille just nu och utvecklingen går i en rasande fart! Nu har han mer och mer börjat sätta ihop meningar och det är alldeles underbart att höra honom prata. När han plötsligt säger ”Pappa, ta Elsa” eller lite osammanhängande berättar om något som har hänt på förskolan och när man inte riktigt förstår vad han försöker säga gör charader för att vi ska fatta. Jag dör söthetsdöden! Han är så klok. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.