Min midsommaroutfit

Alltså hur underbar blev årets midsommarkrans? Jag fick tips från en väninna om att binda den redan kvällen innan, lägga den i en plastpåse och spraya en massa vatten på och sedan förvara den i kylen. Det kommer jag ju att göra varje år från och med nu så slipper man stressa med den, oftast har jag bara fått vira ihop något hastigt och då blir det inte alls särskilt bra. Nu köpte jag två buketter med brudslöja (min brudbukett bestod utav endast Brudslöja, jag älskar dessa vackra blommorna) och knipsade av alla blommorna som jag sedan band i små buketter runt min krans, i slutet kände jag att jag verkligen fick in tekniken så nästa år kommer den bli ännu finare. Jag kommer från och med nu köra på brudslöja varje år för kransen höll sig så fin hela dagen och kvällen och jag tappade knappt några blommor heller….

Klänningen som jag bar kommer från H&M.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.