En liten sneak peek

Jag bjuder på en liten sneak peek efter första strykningen, alltså WOW vilken skillnad det blir! Nu målar vi inte vindskivan eftersom den ändå ska bytas i samband med när vi byter taket så det ser ju lite märkligt ut när den fortfarande är brun. Vi målar med Beckers 0502-Y som är min absoluta favoritnyans av vitt, vi har målat hela huset invändigt samt staketet med samma nyans och jag är verkligen så himla nöjd med den.

Att måla är lite som terapi för mig och efter den senaste tidens alla händelser så var detta så välbehövligt! Jag fick dessutom lite semesterkänsla då jag passade på att måla i bikini och doften av solkräm för verkligen tankarna till alla resor jag upplevt genom åren, gamla minnen for genom huvudet på mig och jag kände mig sådär harmonisk som man gör när man är på semester utomlands. Jag hade världens behagligaste loungemusik i lurarna och sippade även på iskaffe hela dagen lång…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.